Range Rover Velar

Range Rover Velar

AZ AVANTGÁRD RANGE ROVER. MOSTANTÓL PLUG-IN HYBRID HAJTÁSLÁNCCAL IS.

Válogasson használtautó kínálatunkból!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Land Rovert ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.

KÜLSŐ FORMATERV

Kifinomult, erőteljes orrkialakítás, lendületes, folytonos övvonal, és feszes, elegánsan elkeskenyedő far.

Kattintson az interaktív élményért

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Adja át magát a Range Rover Velar kényeztetésének. Elegáns egyszerűség, megnyugtató menedék várja.

KIFINOMULT BELSŐ TÉR

KIFINOMULT BELSŐ TÉR

Tegye még hangsúlyosabbá a Range Rover Velar megjelenését olyan igényes kárpitanyagokkal, mint a perforált Windsor bőr, a Suedecloth, vagy a prémium szövet.
MESTERI KIDOLGOZÁSÚ BELSŐ TÉR

MESTERI KIDOLGOZÁSÚ BELSŐ TÉR

A Range Rover Velar belső környezetét modern díszítőelemekkel teheti még elegánsabbá: autója így a legkifinomultabb ízlésnek is megfelel. Utasai garantáltan kipihenten érnek célba, köszönhetően a Windsor bőrüléseknek és a karakteres rombuszmintás steppelésnek.
OSZTOTT KARTÁMASZ

OSZTOTT KARTÁMASZ

A Range Rover Velar utasterében olyan ésszerű részletekkel találkozhat, mint az osztott, eltolható kartámasz, amelynek két fele egymástól függetlenül szabályozható - állítsa be, dőljön hátra, és pihenjen.

KIEMELT RÉSZLETEK

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

KIFINOMULTSÁG ÉS FÉNYŰZÉS

A modern luxust kiemelkedő kifinomultsággal kombináló Range Rover Velar fedélzetén minden egyes utazás emlékezetes élmény.
TECHNOLÓGIA

TECHNOLÓGIA

Találjon rá a keresett funkciókra és tartalmakra gyorsan, bonyolult menürendszerek és rejtett szolgáltatások nélkül. A Range Rover Velar Pivi szórakoztató rendszerének ösztönösen kezelhető érintőképernyős felülete hatékonyabb, élvezetesebb használatot tesz lehetővé.
MENETTELJESÍTMÉNYEK

MENETTELJESÍTMÉNYEK

A motorok nagy teljesítményt és lélegzetelállító vezetési élményt, takarékos és kifinomult üzemet biztosítanak - válasszon ízlése és igényei szerint. Minden erőforrást stop-start rendszerrel szereltünk fel, emellett számos benzin- és dízelmotorunk rendelkezik mild hybrid technológiával.

VÁLASSZON MODELLT

Fedezze fel kedvenc Range Rover Velar modelljét.

RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

már 32 120 000 Ft-tól

A páratlan kifinomultságot modern formatervezéssel társító Range Rover Velar S alapfelszereltségként kínálja a Prémium LED fényszórókat karakteres nappali világítással, a perforált bőr ülőfelületű üléskárpitozást, valamint az online csomaggal és a mobil adatelőfizetéssel* együtt járó rugalmas lehetőségeket.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

már 28 240 000 Ft-tól

A határozott kiállású Range Rover Velar R-Dynamic megjelenését még kifinomultabbá, még modernebbé teszik a Burnished Copper lökhárító-betétek, valamint a motorháztetőn és oldalt kialakított légcserélő nyílások. A motorházfedél embléma, a csomagtérajtón elhelyezett felirat és a hűtőmaszk egyaránt Shadow Atlas kivitelt kapott.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

már 29 590 000 Ft-tól

A Range Rover Velar R-Dynamic SE erőt és kifinomultságot sugároz. 20" Satin Dark Grey kivitelű Style 1032 könnyűfém keréktárcsáival és karakteres nappali világítással szerelt Mátrix LED fényszóróival magára vonja a tekintetet. A modell vonzerejét olyan ötletes funkciók növelik, mint az aktív holttér-támogatás csomag.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

már 36 830 000 Ft-tól

Még stílusosabb, még tartalmasabb a Range Rover Velar R-Dynamic HSE. A MeridianTM 3D Surround audiorendszert és a vezető asszisztencia csomagot olyan kívánatos részletek egészítik ki, mint a 21" colos Satin Dark Grey kivitelű Style 5109 könnyűfém keréktárcsák, vagy a perforált Windsor bőrülések.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

már 31 870 000 Ft-tól

A Range Rover Velar Edition új szintre emeli a modell eleve legendásan avantgárd megjelenését. A nyitható panoráma napfénytető a fekete kontraszt tető és a fekete dekorrészletek a progresszív dizájn új szintjét mutatják be, amellyel tökéletesen harmonizálnak a 20" fekete könnyűfém keréktárcsák. Változatos karosszériaszínekben rendelhető.

PLUG-IN HYBRID

Négyhengeres, kétliteres, 300 lóerős Si4 benzinmotor és 143 lóerős (105kW) villanymotor, összkerékhajtással társítva. A háttérben meghúzódó technológia napról napra intelligensebb és fenntarthatóbb lesz.

WLTP értékek megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

*A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség a motortól és a sebességváltótól függően eltérhet.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.