LAND ROVER KISÁLLAT TARTOZÉKOK

LAND ROVER KISÁLLAT TARTOZÉKOK

AZOK A LEGSZEBB EMLÉKEK, AMELYEKEN EGÉSZ CSALÁDUNKKAL OSZTOZHATUNK - BELEÉRTVE A NÉGYLÁBÚ CSALÁDTAGOKAT IS.

A NÉGYLÁBÚ CSALÁDTAGOK SZÁMÁRA

Vigye magával kedvenc kisállatait stílusosan, könnyedén. Állatszállító tartozékainknak köszönhetően négylábú kedvencei kényelmesen, pihentetően utazhatnak, és még autóját sem piszkolják be. Szerezzünk közös emlékeket.

CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ RENDSZER - TETŐIG ÉRŐ

CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ RENDSZER - TETŐIG ÉRŐ

Megakadályozza, hogy a csomagok előre repüljenek az utastérbe. Az elválasztó rendszert úgy alakították ki, hogy optimálisan kihasználható legyen a második üléssor előredönthetősége. Megfelel az ECE-17 előírásainak. Hasznos beépített síalagútja lehetővé teszi a sílécek és hasonló hosszabb tárgyak szállítását megfelelő konfigurációjú hátsó ülés esetén.
CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG

CSOMAGTÉR GUMISZŐNYEG

Land Rover márkajelzésű, vízálló gumiszőnyeg, megemelt peremmel. Óvja a csomagtér padlószőnyeget a koszolódástól. Hátsó klímaberendezéssel szerelt modellekhez. Csomagtér rendezősínnel, elválasztóval és határolóval egyaránt használható.
CSOMAGTÉR TÁLCA

CSOMAGTÉR TÁLCA

A félig merev, vízálló tálca megemelt pereme három oldalról óvja a csomagtartó padlóját és oldalfalát a piszkos, vizes rakománytól. Csomagtér lekötöző készlettel nem kompatibilis.

EXKLUZÍV KISÁLLAT CSOMAGOK

A Kisállat tartozékcsomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó is védve van a sérüléstől. A kifejezetten a Land Rover részére tervezett csomag tetőig érő elválasztó rendszert, valamint csomagtértálcát vagy csomagtér gumiszőnyeget tartalmaz.

KISÁLLAT CSOMAG 1

KISÁLLAT CSOMAG 1

Tetőig érő térelválasztó rendszer és csomagtér gumiszőnyeg

A csomagtér gumiszőnyeget a tetőig érő elválasztó rendszerrel kombinálva óvja autóját és négylábú kedvencét. A gumiszőnyeg vízálló, így védi a szennyeződéstől a csomagtéri padlószőnyeget. A tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret, biztonságban tartva kutyáját.
KISÁLLAT CSOMAG 2

KISÁLLAT CSOMAG 2

Tetőig érő térelválasztó rendszer és csomagtér gumitálca

A csomagtér tálcát a tetőig érő elválasztó rendszerrel kombinálva óvja autóját és négylábú kedvencét. A tálca teljesen vízálló, így védi a szennyeződéstől a csomagtér padlóját és oldalfalait. A tetőig érő elválasztó elem teljesen elhatárolja egymástól a csomagteret és az utasteret, biztonságban tartva kutyáját.